Over mij


Ik ben Hilde Versluis, getrouwd en moeder van vier dochters. Als klein meisje groeide ik op op het zonnige eiland Curaçao, waar ik samen met broers en zussen genoot van het buitenleven, spel en avontuur.

 

Jaren later werd ik juf in het Basis- en Speciaal Basisonderwijs en nu werk ik als docent en mentor in het Praktijkonderwijs.

 

Werkend met kinderen en jongeren van 4-18 jaar, merkte ik dat mijn hart steeds meer uitging naar de sociaal-emotionele kant en de persoonsvorming. Een stukje samen met ze oplopen en helpen de weg (terug) te vinden of een volgende stap te zetten in hun ontwikkeling.

 

Vandaar dat ik besloot de opleiding tot kindercoach te volgen en zo een stapsteen te leggen in de richting van waar mijn hart me heen wijst.

 

Heerlijk vind ik het om zelf tot rust te komen in de natuur, struinend door de wildernis. Deze passie zet ik graag in als mogelijke methodiek tijdens een coachingstraject met kinderen en jongeren.

 

Samen met jou en je kind gaan we op zoek naar een passende werkvorm om weer lekker in balans te komen.

 

Wil je meer weten of heb je aanvullende informatie nodig? Kijk gerust rond op deze website of vul het contactformulier in. Wil je graag eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Dat kun je telefonisch contact met me opnemen,

 

Ik ontmoet je graag,

                        Liefs, Hilde