Over mij


Ik ben Hilde Versluis, getrouwd en moeder van vier gezellige dochters. Als klein meisje groeide ik op op het zonnige eiland Curaçao, waar ik samen met broers en zussen genoot van het buitenleven, spel en avontuur.

 

Jaren later werd ik juf en nog steeds werk ik met passie en plezier in het (speciaal) basisonderwijs. Ik heb in het onderwijs en daarbuiten veel ervaring opgedaan met het werken met kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar. In de loop van de jaren merkte ik dat mijn hart steeds meer uitging naar de pedagogische kant van het vak. De kindgesprekjes, de zoektocht samen met ouders naar het “waarom” achter bepaald gedrag…dat boeide me.

 

Vandaar dat ik besloot de opleiding tot kindercoach te volgen en zo een stapsteen te leggen in de richting van waar mijn hart me heen wijst.

 

Heerlijk vind ik het om zelf tot rust te komen in de natuur, struinend door de wildernis. Deze passie zet ik graag in als mogelijke methodiek tijdens een coachingstraject met kinderen. Ook onze energieke hond Nora, een zwart labrador vrouwtje, kan ingezet worden in een coachingstraject. Samen met jou en je kind gaan we op zoek naar een passende werkvorm om weer lekker in balans te komen.

 

Wil je meer weten of heb je aanvullende informatie nodig? Kijk gerust rond op deze website of vul het contactformulier in. Wil je graag eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek? Dat kan telefonisch of gewoon bij je thuis.

 

Ik ontmoet je graag,

                        Liefs, Hilde